Øse Efterskole

12 timer om ugen med det du brænder mest for! En afvekslende hverdag hver dag! Hvor findes det? Lige her! Vi har fire linjer - kunst, musik, teater eller film, animation & IT og hele tre niveauer at vælge mellem i dansk, engelsk og matematik. Øse efterskole - fordi det godt må være sjovt at gå i skole! Nu også med linje studierejse!

Øse Efterskole giver dig mulighed for at fordybe dig i det, du brænder for.

Hvilken linie er du til?

Kunstlinien underviser i kunstarter og arbejdsmetoder og giver et fyldigt kendskab til materialer og redskaber. Du skal have lyst til at arbejde kreativt og produktivt med din fantasi.
Farvelære, smykker, masker, mosaikker, skulpturer, silkemaling, broderi, maling, tryk og collage? Smitter det?

Musiklinien arbejder med forskellige stilarter inden for rytmisk musik. Du skal have lyst til at spille og synge sammen med andre i forskellige bands, og hvert år afholder vi Øse Musikfestival - ”ØF” - som du skal være med til at arrangere!
Sammenspil, rytme, teori, improvisation, koncert, turné, energi og øvelse er musik. Smitter det?

Teaterlinien inviterer alle skuespillerne ud af maven. Du skal have lyst til at arbejde med skuespilteknikker, genrer og lære at beherske din krop og koncentration.
Dans, retorik, sminke, monologer, teatersport, manuskript, scenografi, kostumer.
Hvis du mimer, smitter det også.

Film, animation og IT indbyder alle med en indre instruktør eller computer nørd til at arbejde og udvikle film, spil, animationer, reklamer og web- design. Du skal have lyst til at arbejde i et kreativt miljø og spille dine idéer og påfund ud til andre. Programmering, tegnefilm, computerspil, kortfilm og IT? Det smitter!

Liniefags undervisningen er en vekselvirkning mellem større projekter, turné, udstillinger, forestillinger og skemalagt undervisning.

Valgfag
Valgfag er er muligheden for at lære noget helt nyt!
Fodbold - Elektronisk musik - Show-dance/Street-dance - Puls og styrketræning - Mensa - Crossfit - Stand-Up comedy - Photo Art - Slip din indre forfatter løs - Flagg Football - Robot Wars - Lydstudie teknik - Bidt af en gummi-slange - Guitar undervisning - Maleri til musik – Taekwondo - "Har du snakket med din storetå i dag?" – Etik - Re-design – Politik - Den store Bagedyst - Yoga med mere.

Hvilket niveau er du til?
Boglig undervisning på Øse Efterskole er niveaudelt.
I 9. og 10. klasse kan du vælge mellem hele tre forskellige niveauer i de tre store kulturfag - dansk, matematik og engelsk.
Skolen tilbyder alle prøvefag på både Fp9 og Fp10 niveau.

Vælger du Øse efterskole 10. klasse har du to muligheder: En almindelig prøveforbedende med fysik og tysk og en prøvefri Innovationsklasse. I denne klasse arbejder du sammen med andre meget mere projekt orienteret og

Øse Efterskole er en oplevelsesskole. Det betyder, at vi vægter nysgerrighed, fantasi, engagement, aktivitet og kreativitet højt. Skoleåret vil være fyldt med "anderledes måder at gå i skole på" - bl.a. liniedage/uger, teaterprojekter, foredrag, fantastiske fredage, kulturdage, børne festival BØF, musik festival ØF, udenlandsrejse, lejrskoler, koncerter, museumsbesøg, friluftsaktiviteter m.m.

Tjek os på www.oese.dk
- fordi det godt må være sjovt at gå i skole.

Film, animation og IT-linjen
Kunstlinjen