• Rejsefilmen, den skal ses.

En ud af mange rejser i dit liv kan blive denne her.
  • Presentation in English

Ranum Efterskole College

Ranum Efterskole College tilbyder niveaudelt undervisning i 9.-10.kl. samt international prøvefri 10.kl. m. 20+ Cambridge IGSCE fag; fx. kinesisk, spansk og fransk. Vælg 3 profilfag bl.a. Adventure, Dykning, Sejlads, Dans, Medie, Musik, Street Performance. 3 rejser til hele verden. Fx. Nepal, Kina og USA. Vær med til at forme dit skoleår!

Ranum Efterskole giver dig et hav af muligheder for et fantastisk efterskoleår. - Et stort fællesskab med god undervisning, spændende profilfag og 3 rejser over 4 uger til hele verden. Vi er en boglig efterskole med niveaudelt undervisning på 4-5 niveauer på hvert klassetrin.

Profilfag og kulturfag i hele verden, i stedet for traditionelle linjer
Efterskoleåret er opdelt i tre perioder. Første periode og sidste periode vælges profilfag og i anden periode fordyber man sig i kulturfag. Elever og lærere kan sammen designe nye profilfag. På denne måde får du mulighed for at prøve noget forskelligt og udfordre dig selv i løbet af skoleåret.

Udforsk verden
Hver af perioderne afsluttes med en rejse, hvor elever og lærere sammen afprøver deres færdigheder i profilfagene, møder andre unge og lærer ny kultur at kende.

50+ profil- og kulturfag
Vælg i mellem dykning, ridning, sejlads, kampsport, adventure, nordic challenge, vintersport, water performance, adrenalin, fit for life eller street performance, design, medie, musik, dans, guide&event, e-sport, e-musik, konditori, visuelt design, yoga lifestyle eller gastronomi – og endnu flere. Du kan også være med til at forme dit eget profil eller kulturfag.

Kulturfag
I vinterperioden kan du vælge et kulturprofilfag, som afsluttes med en rejse til det land I har arbejdet med f.eks. Nepal, Indien, US Virgin Islands, Cuba, New Zealand, Australien, Peru Ghana, Kina, Japan, Nicaragua, USA, Norden, Europa.

Vi rejser til hele verden bl.a. Norge, Sverige, Berlin, London, Kroatien, Indien, Maltha, Frankrig, Spanien, Østrig, Italien, Kina, USA, Tyrkiet, Grækenland, Syd Korea, Peru, Malaysia og Nepal.

National og International Efterskole
Vi går ind for frihed under ansvar. Eleverne bor i lejligheder og værelser. Drenge og piger bor på samme gang. Inden skolestart kan du ønske om du vil bo med 1-6 andre elever.

Vi er en røgfri efterskole, og har fokus på sundkost bl.a. er der fri-frugt hele dagen. Om aftenen har vi 3-5 klubtilbud med klatring, fodbold, kajak, mountainbike, bordtennis, sejlads, fitness, drama, kor, musik, design, billedkunst, pige-, film- og løbeklub.

Vi har elever fra hele Danmark og internationale elever. Det giver et spændende miljø og liv på skolen også i weekenderne.

Verden bliver større på Ranum Efterskole!

Dear Prospective Learner,

Ranum Efterskole College is the global department of Ranum Efterskole, which is a bilingual Danish/International boarding school for learners between the ages of 14 and 18. The unique combination of the Danish efterskole and the certified Cambridge International School, offers learners enrolled at Ranum Efterskole College an unparalleled opportunity to prepare themselves, personally and professionally, to life in a complex and ever-changing world.

Ranum Efterskole College
Følg os på snapchat: [ranumec]