Ranum Efterskole College

Undervisningstilbud

Herunder ses et udpluk af de fag, som skolen tilbyder.
Fagene er sorteret i tre niveauer for at vise, hvor meget det enkelte fag i gennemsnit fylder på skemaet om ugen.

Kontakt skolen for nærmere oplysninger om skolens fag.

Antal timer om ugen i gennemsnit

Mere end 3 timer om ugen

Boglig undervisning er niveaudelt i alle fag. Dansk, engelsk og matematik undervises på hver årgang samtidigt, så du kan skifte niveau i løbet af skoleåret. I 10. klasse kan du vælge en række spændende valgfag bl.a. innovation, spansk, kinesisk, idræt og motion.

Cambridge IGCSE - international klasse, hvor du undervises i 5 fag på engelsk.

Omkring 3 timer om ugen

Profilfag: Adventure, Ridning, Sejlads, Dykning, Street Performance, Water Performance, Design, Medie, Gastronomi, Musik, Hardball, Chearleading, Drama, Dyk og Pløk.

Profilfaget er typisk 6 timer om ugen.

Vi har profilfag i stedet for linjefag. Og du kan vælge nyt profilfag 3 gange i løbet af skoleåret. Hver profilfagsrejse afsluttes med en rejse ud i verden. Elever og lærere kan være med til at foreslå og udvikle nye profilfag. Det giver et kanon engagement og fællesskab.

Mindre end 3 timer om ugen