• Linjefags- og valgfagsmulighederne på Rejsby Europæiske Efterskole

Hør hvordan linjefags- og valgfagsmulighederne er på Rejsby Europæiske Efterskole
  • Rejsby Europæiske Efterskole - En verden af læring

Hør hvordan fællesskabet er på Rejsby Europæiske Efterskole

Rejsby Europæiske Efterskole

På Rejsby Europæiske Efterskole får du det fedeste år, hvor både din personlige og faglige udvikling vil få et boost. Du får nye venner fra hele landet – venner du rejser ud i verden og skaber uforglemmelige minder med.

Som elev på Rejsby Europæiske Efterskole bliver din verden større. Med udgangspunkt i dansk kultur tager vi dig med ud i resten af Europa for at møde andre unge og andre måder at anskue verden og livet på. Du får også et godt indblik i det europæiske samarbejde inden for EU.

Det er naturligt for os at have fokus på flere fremmedsprog, og vi tilbyder Cambridge IGCSE-prøver i engelsk, Goetheprøver i tysk og DELF i fransk. For at styrke fagligheden har vi samtidig oprettet linjefag med undervisning på gymnasieniveau og interne prøver. Desuden gennemgår alle elever kursus i studieteknik, så fundamentet til din videre færd er lagt.

Det skal være udviklende, trygt og sjovt at være elev og medarbejder på skolen. Derfor prioriterer vi fællesskabet højt og mener, at åbenhed, venlighed, frisind og medansvar er nogle af grundstenene for personlig vækst. Som elev skal du være indstillet på at yde en engageret og positiv indsats.

Vores undervisningsmiljø er inspirerende og udfordrende. De tre årlige udlandsrejser er med til at sætte undervisningen og vores egne livsvilkår i perspektiv. Vi har også tradition for besøg på skolen af danske og europæiske personligheder med noget på hjerte.

Inden du bliver elev på skolen, skal du besøge os sammen med dine forældre, så I kan få en fornemmelse af atmosfæren på efterskolen. Her tager vi en uforpligtende samtale, hvor vi lærer hinanden at kende. Kontakt skolen for at aftale et besøg, hvor eleverne viser rundt og I får en samtale med en medarbejder.
I kan også vælge at deltage på et af vores informationsmøder (se datoerne på hjemmesiden).

Dine forældre er altid velkomne til Åbent Hus, fremlæggelse af projekter og kulturaftener.

Vi er en gymnasieforberedende skole med:

• Folkeskolens afgangsprøver og 10. klasses prøve i dansk, engelsk, matematik, fysik/kemi, tysk, fransk.
  • EU-samfundsfag med egen prøve.
  • EU-projektuge med foredragsholdere.
  • Tre årlige udenlandsrejser (inkluderet i ugeprisen). En af turene er klassevis udveksling til en skole i Europa.
  • Studieteknikkursus
  • Interaktive tavler i alle klasselokaler.
  • Fri adgang til trådløst netværk med adgang til Internettet.
  • Professionel vejledning til ungdomsuddannelserne.
  • Ugentlige kulturaftener som en del af undervisningen med spændende og varieret indhold.

Linjefag:

Elite English, The Anglophone World, Elite Deutsch, samfundsfag, fysik/kemi, matematik og biologi. I linjefagene foregår undervisningen på gymnasieniveau.

Valgfag:

Spansk, Fransk, Italiensk, Dansk som andetsprog, Journalistik, Filmkundskab, Photography, Antikkens verden, Psykologi, Filosofi, Makerspace, Robolab, Privatøkonomi, Smykkefremstilling, Billedkunst, Visual Arts, Boksetræning, Håndbold, Volleyball, Fodbold, Basketball, Amerikansk fodbold, Badminton, Motionsløb, Styrketræning for piger, Musik-strengeinstrument, Musik-instrumentundervisning, Samspil og Jagttegn.

8. kl 9. kl 10. kl

8. kl, 9. kl, 10. kl