• Derfor er vi vilde med Rønde Efterskole

Elever fortæller om deres efterskoleophold
  • Fodboldlinjen på Rønde Efterskole

Rønde Efterskole

Humanitært projekt i Kirgisistan og kulturrejse til Sydafrika. Linjer: Bodycross Fitness, Fodbold, Badminton, Global Iværksætter, Musik, Kreativt Design, Friluftsliv og Spiludvikling. Valgfag: Billedkunst, drama, eSport, Dancefit, volleyball, basket, fitness. Cambridge IGCSE engelsk. Gymnasieforberedende efterskole. Faglighed og fællesskab.

Rønde Efterskole er et tilbud til dig, som ønsker udvikling både fagligt og socialt.
Du ønsker:

At blive en del af et stort fællesskab
At skabe nye venskaber og relationer
At udvikle dig menneskeligt
At blive udfordret fagligt i valgfag og boglige fag

Vi har 8 forskellige linjefag, som du skal vælge mindst ét af (du kan godt vælge to):

Badmintonlinje (For dig, som er vild med fjerbolde og ønsker intensiv træning, hvad enten du er mesterrækkespiller eller b-rækkespiller)

Bodycross Fitnesslinje (For piger, som er interesserede i træning, bevægelse og kost - og i at blive del af et fedt fællesskabe)

Fodboldlinje (For dig, som ikke kan få fodbold nok! Separate linjer til drenge og piger. Vedholdende træning både sommer og vinter, futsal, turneringer m.m.)

Global Iværksætterlinje ( For dig, som ønsker at gøre en forskel i den 3. verden – eller lokalt. Socialt arbejde, teambuilding, fundraising m. m). Forløbet afsluttes med en tur til Kirgisistan, hvor vi bor på et hjem for gadebørn.

Musiklinje (For dig, som er seriøs omkring musikken: musikteori, rytmelære, musikhistorie, sammenspil, koncerter m.m.)

Friluftslinje (For dig, som elsker natur og adventure; klatring, rappelling, udeliv, kano - og kajak m.m.)

Spiludviklingslinje (For dig, som ønsker at arbejde kreativt med at lave dit eget spil: konceptudvikling, design, programmering, storytelling, grafik). Linjen er udviklet i samarbejde med Game IT College Grenå.

Kreativt Design ( For dig, som er kreativ og fiks på fingrene: syning, re-design, fremstilling af tasker, smykker, papir m.m.)

Desuden en lang række valgfag, som du frit kan vælge sideløbende med dit linjefag (bl. a. Sawubona South Africa et valgfag for 10.klasses elever, som har kulturmødet med sydafrikanske unge som fokus)

Boglige fag
De boglige fag vejer meget hos os, fordi det er vigtigt at være bredt orienteret, og fordi du efter efterskoleopholdet skal bruge den boglige viden i din uddannelse og i dit liv i det hele taget. Du vil gerne bruge mange kræfter på at blive dygtigere til såvel boglige fag som valgfag.
Alle elever medbringer egen PC og bruger IT i udvidet grad i det daglige (udvidet kendskab til IT er ikke nødvendigt). Vi arbejder med læringsstile og hjælper dig med at finde ud af, hvordan DU lærer bedst.

Omgivelser
Vi bor midt i et af de skønneste naturområder i Danmark – tæt på Nationalpark Mols Bjerge og Kalø Vig. Det er meget nemt at komme med bus til Århus, Randers, Ebeltoft (Sjælland) og Grenå.

Skolens værdigrundlag bygger på et kristent livs- og menneskesyn.

For mere information se www.rondeefterskole.dk

Bodycross Fitness
Fodbold