Rudehøj Efterskole

Rudehøj Efterskole har stærke værdier og troen på, at vi som mennesker har lige høj værdi. Vi har et bredt og alsidigt udbud af linje- og valgfag men med særlig fokus på musik og idræt. På Rudehøj vil du møde inspirerende boglig og praktisk undervisning af høj kvalitet samt nærværende voksne, der følger og leder vores unge på vej.

Rudehøj Efterskole har stærke værdier og troen på, at vi som mennesker har lige høj værdi.  Her vil du møde voksne der tør investere dem selv og deres tid i dig.

Rudehøj er en åben skole, der henvender sig til enhver elev uanset baggrund. Vi tilbyder inspirerende undervisning af høj kvalitet, samt formidler autentisk, levende og selvvalgt kristendom. Vi er en skole, der lægger meget vægt på at være mere end bare en skole. Rudehøj er et hjem og et fællesskab på samme tid. Vi optager en lille gruppe af elever med ADHD. Eleverne skal indgå skolemæssigt på lige fod i klasserne og støttes individuelt fagligt og socialt. Tillige arbejder vi med individuelle inklusionstilbud til elever med faglige udfordringer.

Vi bærer en unik og fantastisk vision for teenagere, hvor vi i trygge rammer udfordrer teenagere fagligt, personligt og åndeligt. Vi ønsker, at vore elever sættes i stand til at forfølge egne mål.

Vi arbejder med tværfaglighed, cooperative learning og niveaudelt undervisning i dansk, engelsk og matematik. Rudehøj Efterskole har et bredt udbud af alsidige valgfag. Vi har særligt fokus på musiske og idrætslige valgfag. Læs mere på vores hjemmesidewww.rudehoj.dk.

FRONT er Rudehøj Efterskoles tilbud til elever der har afsluttet 9. el. 10.  Kl., og som har lyst til at bruge et år på at finde ud af, hvem de er i forhold til Gud og andre mennesker. En anderledes 10. klasse, hvor der ikke er prøvefag, men i stedet er fokus på tro, personlig udvikling, discipelskab, ledertræning og bibelundervisning. Et år, hvor elevernes tro kan blive udfordret i trygge rammer og hvor du opnår dybere kendskab til dig selv.

Et hjem med godt 100 elever og 30 ansatte, hvor værelseskammerater, faste spise- og rengøringstider mm. gør efterskolelivet helt fantastisk. Dagligdagen på Rudehøj Efterskole er mange andre ting end bare det at have undervisning - vi tager på ture, udenlandsrejser, alternative uger, fester, har koncerter og afholder koncerter, deltager i musikfestivaller, temaweekender, sportsturneringer, idrætsdage, KRAMS og meget mere.

Har du lyst til at høre mere om Rudehøj? Så kig forbi vores hjemmesidewww.rudehoj.dk og kom gerne forbi til en snak og en rundvisning. Vi er en kristen efterskole, der er startet af DanskOase, som er en folkekirkelig bevægelse

8. kl 9. kl 10. kl 11. kl

8. kl, 9. kl, 10. kl, 11. kl

Øvrige oplysninger

• Kørestols-tilgængelig indretning
  • Tilbud til unge med ADHD, autisme o.l.

Rudehøj Efterskole
Følg os på snapchat: [rudehoj]