Salling Efterskole

På Salling kan du vælge mellem 7 forskellige linjefag: Spring, Rytmegymnastik, Fodbold, Design, Animation og Mediedesign, Musik og Fitness/Adventure.

Vi har et nyt springcenter og spiller fodbold på kunstgræs!!

Vi har 9. og 10. kl., og i 10. kl. kan du vælge mellem en almindelig 10.kl eller en "projektklasse"

Linjefag

Du har dit linjefag i 4 timer om ugen. Du kan vælge at have det samme fag i et helt år eller prøve 2 forskellige fag i hvert et halvt år.  I linjefaget kan du dyrke din interesse og være sammen med andre, der har samme interesse som dig.

Valgfag

Du har valgfag 2 timer om ugen og det er blanding af idrætsfag og kreative fag. Du vælger valgfag 2 gange om året.

Undervisning

Undervisningen er vigtig for os, så derfor prioriteres den højt. Det er vores mål, at du bliver klar til den ungdomsuddannelse, du gerne vil på.

Projektklasse

På Salling kan du i 10. klasse vælge en projektklasse.
Undervisningen vil foregå som projektarbejde vekslende med perioder med teoretisk undervisning. Ud over turen til Østrig med alle de andre elever, vil du komme på et udvekslingsbesøg i et andet Europæisk land.

I projektklassen går du kun til FS10 prøve i dansk, matematik og engelsk

Cambridge

Du har mulighed for at vælge Cambridge engelsk som et supplement tild en almindelige engelskundevisning

Samvær

Et godt samvær er vigtigt for os og begreber som Hjælpsomhed, Ansvarlighed, Fællesskab og Tolerance er nøgleord i vores hverdag.

Rammer

Vi har nogle rigtig gode rammer at være i. Både til undervisningen og til at bo i.
Vi har bl.a. et nyt springcenter ud over vores ”gamle” idrætshal. Vi har nyt musiklokale med lydstudie og vi spiller fodbold på kunstgræsbane.

Vi har 4 - 4 mandsværelser og resten af værelserne er 2- mandsværelser med eget toilet og mange også med eget bad.

Salling Efterskole er en grundtvigsk efterskole.