Samsø Efterskole

OPLEVELSER TIL LANDS, TIL VANDS OG I LUFTEN!

Trænger du til nye udfordringer? Samsø Efterskole har mere end 30 valgfag. Så hvis du har lyst til at dykke, ride, sejle, surfe, gå på jagt, flyve, springe faldskærm, spille musik, løbe adventure race eller bruge din energi på nogle af vores andre fede valgfag, så er vi skolen for dig!

På Samsø Efterskole får du oplevelser til lands, til vands og i luften!

Jagt, dykning og flyvning er blot 3 af de valgfag, som vi udfordrer dig i. Tag jagttegn og kom med på jagt, dyk om natten og oplev den maritime natur tæt på, eller tag med flyveholdet på Aviation Camp. Derudover tilbydes mange andre fag som Windsurfing, Skydning, Adventure Race, Ridning, Musik, Bodytoning og meget mere.

Fælles for alle fagene og opholdet generelt, er at jo mere du yder, des flere oplevelser vil du kunne tage med hjem i bagagen.

EKSEMPLER PÅ VORES MANGE VALGFAG:

• Dykning: PADI OWD, AOWD og Rescue-diver certifikat. Vi udsteder ca 100-120 certifikater hvert år

• Skydning: Topmoderne baner og professionelle undervisere hos Samsø Skydeklub

• Sejlads: Spækhuggere og Terajoller - duelighedsbevis og sømandsskab

• Golf: Få undervisning  én af Danmarks bedste golfbaner

• Flyvning: Lær det grundlæggende om at flyve og øv dig i flysimulatorer

• Windsurfing: På Samsø findes altid en kyst med den rigtige vind

• Jagt: Undervisning frem mod den obligatoriske jagtprøve og deltagelse på jagter.

• Ridning: Lær at ride eller bliv bedre! Foregår på rideskole

• Musik: Samspil, musical, m.m.

• Faldskærm: Oplevelser 1000 meter over jorden! Vi uddanner ca. 80 nye springere hvert år

Skolen har over 30 valgfag, hvor du får mulighed for at prøve 7-10 af dem i løbet af året.

UNDERVISNING
På Samsø Efterskole har vi niveaudelt undervisning, og vores engagerede lærere tilpasser undervisningen til dit niveau. Det betyder at din læring øges, fordi du hele tiden udfordres på lie netop det niveau hvor du er.
Tysk og fransk kan tilvælges.

SÅDAN BOR VI
Du kommer til at bo på 2- og 3-mands værelser i huse med 10-18 værelser. Der er mulighed for at benytte skolens veludstyrede fitnesscenter, hal, billard, musiklokale og meget mere.

Skolen ligger midt i Danmark, med færger til både Jylland og Sjælland. Og færgebilletterne til eleverne er inkluderet i prisen!

VORES VÆRDIER OG FORMÅL
Skolens formål er bl.a. i Grundtvigs/Kolds ånd, at skabe trivsel og glæde inden for fællesskabets rammer, samt at opfordre eleverne til kreativitet og "gå-på-mod", befordre livsglæde, engagement og ansvarsfølelse over for sig selv og fællesskabet.

Et år på Samsø Efterskole er et år med oplevelser, fællesskaber og læring for livet …

BESØGSDAGE
Vi har planlagte besøgsdage ca. hver anden måned. Næste besøgsdage er:

• 12. maj 2019
  • 5. juni 2019

Vi vil rigtig gerne vide, at du/I kommer, så en tilmelding til vores kontor er nødvendig. Se datoer for besøgsdage, færgeafgange m.m. på vores hjemmeside.

Vi ses :-)

8. kl 9. kl 10. kl