• Uganda

En lille kort film fra vores rejse til Uganda.
  • Californien

Kom med når vi er på fede udenlandsrejser med blandt andet 10. All In i Californien.

Skrødstrup Efterskole

Outdoor, eSport, #Foto, Kunst og Design samt Ridning

Tjek vores linjer: #Foto, Outdoor, eSport eller Kunst og Design. 10. ALL IN er vores iværksætterklasse. Bliv set og mærk verden! Her kan du dyrke sport, rejse og udvikle dine kreative evner. Gør en forskel i Afrika, Grønland eller USA.
Sammen skaber vi den bedste start til voksenlivet.

Skrødstrup Efterskole ligger i byen Skrødstrup, der er en landsby ca. 6 km syd for  Mariager.

Skolen er en kristen efterskole med rod i den danske folkekirke. Skolen bygger på det kristne livs- og menneskesyn med den grundholdning, at alle er lige meget værd.

I skolens dagligdag lægger vi stor vægt på elevernes personlige udvikling og oplevelse af medansvar. Dette sker bl.a. gennem fælles praktiske arbejdsopgaver. Vi vil gerne holde fast i gode værdier som hensyn, samarbejdsforståelse, ærlighed og respekt for hinanden.

Vi har super gode faciliteter og nyrenoverede værelser.

Skolen har 86 pladser fordelt på 8., 9. og 10 klassetrin. Undervisningen er på et solidt fagligt niveau og undervisningen er tillrettelagt med obligatoriske fag, linjer og en lang række af valgfag.

Vi har gymnasieforberedende undervisning, så du kommer godt fra start i dit videre uddannelsesforløb og kan give dine klassekammerater baghjul, når du starter i gymnasiet.

På Skrødstrup har vi niveaudeling i klasserne. Niveaudelt undervisning betyder, at du kommer til at gå i en klasse, der passer til netop dig. Du har altså mulighed for at komme videre derfra, hvor du er. – rent fagligt!

I nogle fag har vi 2-lærersystem. Få elever i klasserne eller flere lærere til klassen – det betyder, at du får den undervisning, der passer til dig Du vælger i samarbejde med din lærer, hvilket niveau du skal have i de enkelte fag.

På Skrødstrup venter der mange spændende oplevelser!

Læs mere på: www.skrodstrup.dk

8. kl 9. kl 10. kl