Store Andst Efterskole

På Store Andst Efterskole møder du voksne, der brænder for at udvikle unge med læse- og stavevanskeligheder. Alle unge skal have de samme muligheder for at forfølge deres drømme. Vi tror på jer. Vi ved, at I kan, hvis I får den rigtige støtte og de rette hjælpemidler.

Vi er en efterskole for normaltbegavede elever i 8.- 10. klasse med læse- og stavevanskeligheder.
Vi udbyder folkeskolens afgangsprøver for 9. og 10. klasse.

Efterskolerammen er helt grundlæggende et unikt tilbud, der stærkere end noget andet sted i det danske skolesystem udvikler både faglighed og personlighed. I spændingsfeltet mellem individ og fællesskab lærer vi at respektere og tolerere hinanden trods forskelligheder.

Her på skolen finjusterer vi efterskolerammen til unge med læse- og stavevanskeligheder. Det gør vi ved at arbejde målrettet med it-hjælpemidler, anderledes undervisningsformer, sund kost, sport og bevægelse – hver dag hele året.

Ved skoleårets afslutning ser vi hvert år et hold af elever, der kan se sig selv i livet efter skolen. Elever, der ikke længere oplever, at de er begrænset af læse- og stavevanskeligheder på samme måde, som da de startede på efterskole.

8. kl 9. kl 10. kl

Ordblinde