Tjele Efterskole

Her er DIN efterskole. Er DU vild med esport, skate, scooter, animation, kunst&design, forfatter, bordtennis, BMX freestyle/-race, skak og performance. Top professionelle trænere og instruktører på linjefagene. Har du håndværkerdrømme og kloge hænder? Tjek os ud, besøg os, RING og få en aftale. Vi er klar til at give dig dit mest FANTASTISKE år.

Helt klar til teknisk skole eller mesterlære:

Vil du udfordre dine hænder og kan du li’ at arbejde praktisk? Så kan du blive HELT KLAR til mesterlære eller teknisk skole på vores håndværkerlinje. Her kombinerer vi 3 dages håndværksmæssig uddannelse med 2 dages prøveforberedende undervisning i fagene dansk, matematik og engelsk – om ugen.

Linjefag:

BMX- race.
Se det for dig – Danmarks landstræner i BMX, tager hånd om din udvikling som BMX kører. Du kører på skolens egen BMX race-bane med Danmarks BMX landstræner som coach. Skal du være go’? – nej, for du har en vigtig egenskab - du ELSKER at cykle og der er masser af andre BMX ryttere på dit niveau. Ligegyldig om du er nybegynder i BMX, eller har kørt i BMX klub i lang tid.
Skate
Du elsker at køre skateboard med dine venner. Der er aldrig tid NOK!. Du får 6 timer undervisning og der er masser af fritid til at skate i skolens indendørs skatepark, eller streetskate på udendørs obstacles. Skater teamets instruktører, øver nye tricks med dig og tager dig med til andre skateparks, så du og skatekammeraterne oplever nye udfordringer hver uge.
Animation
Du er vild med tegning og animation og 3D. Du vil gerne udfordres, og blive god til din KUNST, hvad enten du er til klassisk Disney animation, eller 2D og 3D. Du bliver undervist af topprofessionelle animatorer fra Animationsskolen i Viborg; TAW, og du skal arbejde med StopMotion, CutOut animation, Flash, Mudbox og Maya.. Du bliver undervist 2 gange om ugen og du må altid arbejde i værkstedet.
Scooter
Kald det scooter, eller løbehjul – det bliver STORT. Du er på vej OP blandt scootere, hvad enten det er streetscooter eller parkscooter. Du udfordrer dig selv og dine scootervenner på løbehjul hver eneste dag. Du træner med din scooter instruktør to gange om ugen, og hænger ud sammen med dine scooter venner på skolens anlæg, der er åbent fra 14 til 22, alle ugens dage.
Skak
Skak - og skakmat! Du elsker skak og vil gerne blive meget bedre. Måske spiller du i Dansk Skoleskak, eller i klub, men nu skal der rykkes! Bliv undervist af den danske stormester Allan Stig Rasmussen og bliv den der siger skakmat! til dine modstandere.
BMX- freestyle
WOW – jumpbox, speedwall, halfpipe og rails er lige noget for dig og dine BMX venner.
X-verdensmester i freestyle underviser dig, med fokus på DIN udvikling, og der er masser af fritid til at øve tricks og jump, så du bliver endnu bedre. Hele BMX-teamet underviser dig to gange om ugen, og tager tit på roadtrip til andre parks.
Forfatter
Du vil ikke kun skrive DAGBOG. Du har noget på hjertet, du er forfatter, og vil skrive, så andre kan HØRE dig. Du er træt af at være ALENE og du vil dele din forfatterevner med andre der har BEHOV for at skrive. Dine lærere/instruktører inspirerer dig til at yde dit bedste som forfatter. Du undervises to gange om ugen, og der er masser af fritid til at dyrke din TRANG til at være forfatter.
Bordtennis
Du er vild med bordtennis. Du HAR banket far, dine søskende og pædagogen i SFO’en. Nu vil du til next level. Bordtennisteamets instruktører udfordrer dig på alle aspekter af bordtennisspillet. Landstræner for det Grønlandske landshold og to X-danmarksmestre i bordtennis underviser dig fra 2 til 3 gange i ugen. Du skal møde andre spillere fra den lokale bordtennisklub, på dommerkursus og deltage i bordtennisstævner.
Kunst og Design
Glaskunst, smykker, genbrugsdesign, stof og malerlærred. Det KRIBLER i dine fingre for at arbejde med design og kunsthåndværk. Du vil udfordres på KREATIVITET og skills. Din designlærer er selv kunstner med eget atelier, og udfordrer din lyst til design i alle materialer og stilarter. Du bliver undervist to gange i ugen, skal besøge atelierer, og udstille dine designs sammen med dine kammerater.

8. kl 9. kl 10. kl

8. kl, 9. kl, 10. kl