• Fodbold på Vedersø Idrætsefterskole

Seriøs træning med dygtige, engagerede og veluddannede trænere men med plads til alle uanset niveau. Masser af kampe for alle - både drenge og piger!

Læs meget meget mere her: www.vie.dk
  • Gymnastikopvisning 2014

Sammenklip fra MCH opvisningen 2014 - vores måde at skrue opvisninger sammen på.

Vedersø Idrætsefterskole

Personlig udvikling i et stærkt og trygt fællesskab! Boglig fokus, fantastiske faciliteter og profilfag i Gymnastik, Spring, Fodbold og Dans!

THE INTERNATIONAL: Unique 100% English-speaking sister school where young people from Denmark and all over the world meet to share the efterskole experience while they prepare for life in a global world.

Vedersø Idrætsefterskole - www.vie.dk
Fantastiske faciliteter med nyrenoverede værelser med eget bad, topmoderne Springcenter, 2 idrætshaller, 3 fodboldbaner, og højtkvalificerede undervisere i Gymnastik, Spring, Dans, Fodbold og Badminton. Vi arbejder seriøst med sport og idræt, men vi er ikke elitære - her er plads til alle som kan og vil!

Fokus på kvalitet i den boglige undervisning. Alle skal være klar til den ungdomsuddannelse de ønsker sig efter et år på Vedersø Idrætsefterskole, og vi sætter din personlige udvikling og uddannelse højt. Vi arbejder målrettet med teamsamarbejde, niveaudeling og 2-lærer system - og så er det udelukkende uddannede undervisere, som underviser i de boglige fag. På grund af vores internationale afdeling kan vi tilbyde helt unik sprogundervisning, hvor både engelsk- og tyskundervisningen er på meget højt niveau, og der er mulighed for at vælge spansk og kinesisk som valgfag.

Som kommende elev er det væsentligt at kunne forstå hvilke værdier vi på skolen vægter, og hvordan disse spiller ind i en hverdag hos os.

• Vi prioriterer sundhed og god træningstilstand højt.
  • Sund kost og daglig træning er i fokus.
  • Gymnastik, Spring, og det fælles opvisningsprogram har en vigtig plads i et efterskoleår hos os. Derudover har vi særlig fokus på Fodbold, Badminton og Dans.
  • Vores fodboldlinje, badmintonlinje, springlinje, rytmelinje og danselinje er på højt niveau - men med plads til alle, og du kan kombinere alle dine valgfag fuldstændig som du vil!
  • Det er muligt at tilvælge idrætsfag som håndbold, volleyball og spinning (body bike), men vi har også masser af valgfag inden for musik, foto, medie/kommunikation, kreative fag og meget mere. Vi har selvfølgelig også mange (især) drenge, som spiller esport, men vi gør det aftner og weekender og laver nogle events i løbet af året.
  • Vi har fokus på, at du udvikler og dygtiggør dig i de boglige fag.
  • Vi vil sætte fokus på din personlige udvikling, din forståelse for andre og din vilje til at yde noget for fællesskabet.
  • Fortælling og fællessang har en høj prioritet i hverdagen hos os.

Du vil blive betragtet som en vigtig del af det store hele, og kan derfor også forvente, at vi som lærere og medarbejdere møder dig med interesse, varme og forventninger.

Vores engelsksprogede afdeling: The International
Danmarks første og eneste 100% engelsksprogede efterskole, hvor unge fra Danmark og hele verden mødes. Målet er at gøre dig klar til fremtidens arbejdsmarked, hvor stærke engelskkundskaber og interkulturelle kompetencer er et 'must'. Skolen optager både danske og udenlandske elever og i skolens første tre skoleår er mere end 30 nationaliteter repræsenteret - mange med relation til Danmark men også adskillige uden, som er med til at sørge for den ægte internationale atmosfære.

The International er en boglig skole med

• 5 Cambridge IGCSE-fag på core og extended niveau. Tysk eller spansk som 2. fremmedsprog.
  • Rejser til Europa og et engelsksproget land udenfor Europa - i år San Francisco/Hawaii eller Australien/Singapore.
  • Profilfag som Fodbold, Dans, Badminton og Medie/Kommunikation
  • Masser af valgfag og fritidsmuligheder i idræt - vi deler de fantastiske faciliteter med idrætsefterskolen.
  • En bred vifte af øvrige valgfag, som kan vælges og kombineres frit - The International er ikke en idrætsefterskole.

Og du kan forlade skolen med en Cambridge IGCSE eksamen, som er anerkendt over hele verden.

Læs meget mere på www.theinternational.dk

100% English speaking efterskole: The International.

Denmark’s first and only 100% English speaking Academy and Boarding School. Our aim is to prepare students for an international and globalized workplace, where knowledge of English, along with intercultural competences, is paramount. The school accepts both Danish and foreign students.

The International's focus is on quality teaching and academics:

• 5 Internationally recognized Cambridge IGCSEs as standard for all students
  • 2  International trips (Europe and Worldwide) and 1 in Denmark
  • Specialized courses in Football, Dance, Media and Languages
  • A range of elective subjects and extra-curricular activities

Learn more www.theinternational-dk.com

The International