Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

Vejle Idrætsefterskole

Vejle Idrætsefterskole tiltrækker talenter inden for atletik, cykling, dans, fodbold, håndbold eller svømning.Du undervises af dygtige lærere i de boglige fag og modtager talenttræning 7 gange om ugen i din yndlingsidræt. Lærerne, beliggenheden og faciliteterne danner den perfekte ramme for udvikling af netop dit talent, både fagligt og sportsligt.

Der er altid fuld fart på på Vejle Idrætsefterskole. Man skal bare stikke næsen ud på gangen, og så kan man finde noget at lave.

Der er altid nogen, der er klar på at spille musik, dyrke idræt, spille kort - eller bare snakke og lave sjov hele aftenen. 

Men det er også et sted, hvor man lærer en masse, og det er altid er let at spørge de andre elever eller lærerne om noget, man er i tvivl om.

Linjeidræt

På Vejle Idrætsefterskole har du lov at være rigtigt dygtig til din idræt. Vi har indrettet dagligdagen, så du - i kombination med en kvalificeret boglig undervisning - også udvikler dit individuelle idrætstalent optimalt, mens du er på skolen.

Hverdagen er tilrettelagt med en helt unik konstellation, fordi skolen samarbejder med lokale idrætshold, så eleverne bibeholder kontakten til foreningslivet, mens de er på efterskole.

En uge om året er du afsted på linjetur med resten af eleverne på din idrætslinje til en destination, hvor du får ekstraordinære idrætsoplevelser inden for din yndlingsidræt.

Personlig, faglig og sportslig udvikling 

Vi skaber et lærende og innovativt undervisnings- og idrætsmiljø, så du kan udvikle dig til dit fulde potentiale, mens du er her.

Et efterskoleophold skulle gerne være det første af mange skridt i livet.
Udviklingen foregår naturligvis i undervisningen, men i lige så høj grad i fritiden, hvor mange forskellige mennesker sammen skal få hverdagen til at fungere.

Vores lærere skaber det helt særlige miljø med hjælp fra gode elever, der vil være med og aktivt deltager i fællesskabet.

Forpligtende fællesskab

At deltage aktivt i et fællesskab betyder, at man vil de andre, men også at man sætter grænser og selv udvikler sig som menneske.

På Vejle Idrætsefterskole har du undervisning og bor på værelser blandet med elever på de andre idrætslinjer. Det tilføjer en ekstra dimension til fællesskabet på skolen. Vi prioriterer også en uge om året at tage på fælles skitur for hele skolen for at lære hinanden endnu bedre at kende i uvante rammer.

Vi forventer, at du kommer til at kende dig selv meget bedre i samværet med andre.

Ledige pladser

9. kl 10. kl
Atletik
Pige
Dreng
Cykling
Pige
Dreng
Dans
Pige
Dreng
Fodbold
Pige
Dreng
Håndbold
Pige
Dreng
Svømning
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 1/17/2019

Om skolen

162  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

9. kl, 10. kl