Vejle Idrætsefterskole

IDRÆT: VIES tiltrækker talenter inden for atletik, cykling, dans, fodbold, håndbold eller svømning til talenttræning 7 gange om ugen. UDDANNELSE: Det boglige setup VIES+ giver mulighed for at vælge forløb, der målrettes mod din drømmeuddannelse. FÆLLESSKAB: Vi skaber rammer for masser af fantastiske oplevelser og udvikling i det sociale fællesskab.

Er der én sportsgren, du særligt brænder for, og som du drømmer om at blive endnu bedre til?

Vejle Idrætsefterskole er blevet til, fordi alt for mange talentfulde idrætsudøvere er nødt til at foretage en prioritering mellem idrætsgren, skole og socialliv. På Vejle Idrætsefterskole har du mulighed for at dygtiggøre dig både inden for det idrætslige og det boglige - samtidig med at du får lov at prøve et personlighedsudviklende efterskoleophold sammen med andre i samme situation som dig selv.

Sportslig udvikling inden for din yndlingsidræt

På Vejle Idrætsefterskole har du lov at være rigtigt dygtig til din idræt. Vi har indrettet dagligdagen, så du - i kombination med en kvalificeret boglig undervisning - også udvikler dit individuelle idrætstalent optimalt, mens du er på skolen.

Hverdagen er tilrettelagt med en helt unik konstellation, fordi skolen samarbejder med lokale idrætshold, så eleverne bibeholder kontakten til foreningslivet, mens de er på efterskole.

Klar til uddannelse med VIES+

Den boglige læring har høj prioritet på Vejle Idrætsefterskole. Dit efterskoleophold er ikke kun afslutningen på grundskolen. Det er her, at du træffer vigtige valg omkring din videre uddannelse og din fremtidige karriere. Med det boglige setup VIES+ tilbyder vi dig muligheder for at sammensætte dit eget boglige forløb, så det spiller sammen med de krav og udfordringer, som stilles videre i dit valg af ungdomsuddannelse. Det betyder, at du i løbet af året individuelt vælger dig ind på en VIES+ retning, som bedst forbereder dig på dine fremtidsdrømme.

Personlig udvikling i det forpligtende fællesskab

I løbet af et efterskoleophold kommer du meget tæt på de andre elever. Vores lærere skaber rammer for det helt særlige efterskolefællesskab, som for mange skaber et helt unikt sammenhold og venskab.

For os betyder dét at deltage i et fællesskab, at man aktivt vil de andre og at man sammen gerne vil noget, der er større end én selv. Det skaber personlig og social udvikling. Både når det gælder de daglige gøremål. Her skal mange forskellige elever sammen have en hverdag til at fungere, hvor man er nødt til at lære at stille krav til hinanden og sætte grænser. Men også i de helt særlige intense og udfordrende oplevelser, som både lærere og elever er med til at skabe i løbet af året, hvor du kommer til at lære dig selv meget bedre at kende.

Atletik
Cykling