Vejlefjordskolen

Vejlefjordskolen ligger smukt ned til fjorden i noget af Danmarks smukkeste natur. Hos os får du nye venner og oplever et stærkt fællesskab. Vi har stærke tilbud indenfor IT, heste, fitness, E-sport, fodbold, volleyball, krea, outdoor og vandsport. Vi har desuden egen svømmehal

Kom og se det - så tror du det!

Dyrk din sport.
Fodbold, fitness, volleyball, basketball, E-sport, ridning, friluftsliv og løb er sport vi gør meget ud af – og vi har meget engagerede trænere/lærere.

Brug din musikalitet.
Spil i et band eller syng i kor.

Pas din hest efterskole med ridning i fokus. Du kan tage din egen hest med eller få part i en af skolens. Glæd dig til at tage hesten med ud at bade i fjorden og ride i naturen eller i vores nye ridehal.

Faciliteter: Ud over skove og marker omkring skolen har vi egen adgang til fjorden, svømmehal, idrætshal, fitnesscenter, beach volley, kajakker, to fodboldbaner, multibane, heste, ridehal, kirke med koncertsal og meget mere.

Tal engelsk til daglig. Vi har også unge frivillige fra engelsktalende lande. Dem vil du møde i dagligdagen, igennem sport og andre aktiviteter i fritiden.

Kristne værdier.

- Hjerte
Du skal have hjertet med. Det vil sige, at det at være en god kammerat og at bidrage med noget positivt er vigtigt. Vi er en kristen efterskole og det præger naturligvis livet på Vejlefjordskolen.

- Hånd
Vi forbereder dig til et virksomt liv. Du får sund og grøn mad, masser af idræt og medansvar for løsning af praktiske opgaver på skolen.

- Hoved
Du skal have en god uddannelse. Lige meget hvad dit udgangspunkt er, vil vi hjælpe dig at udvikle din faglige kunnen. En stor del af efterskolens elever går videre i HF eller gymnasiet.

8. kl 9. kl 10. kl

8. kl, 9. kl, 10. kl