Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole

Vojens Gymnastik-& Idrætsefterskole er en moderne, veludrustet skole. Vi er en stærk boglig skole og har moderne IT. Kompetent gymnastik og idræt. Linjefag: Håndbold,Fodbold,Fod/spring,Badminton,Spring, Rytme,TeamGym, Ishockey og Skøjteløb. Skolen er for dig og alle andre idrætsinteresserede mellem 14 og 17 år, som tør leve livet fuldt ud.
Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole byder dig velkommen til en moderne, veludrustet og vedkommende skole.

Vi står på 4 ben:
1. En stærk boglig afdeling – engageret og kompetent undervisning, niveaudeling i flere fag.
2. En kompetent gymnastik- og idrætsafdeling – obligatorisk gymnastik, linietræning 3 gange ugentligt, dygtige undervisere.
3. En topmoderne IT-afdeling – velfungerende trådløst net på hele skolen, smartboards i alle klasser, væsentlig del af undervisning på PC.
4. En sundhedsprofil – sund og nærende kost fra køkkenet, eleverne uddannes til en sund og fornuftig livsholdning.

Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole er beliggende i Sønderjylland i stationsbyen Vojens. Der er fra skolen gode trafikforbindelser med tog og bus. Motorvej ligger få minutters kørsel fra skolen.

Skolen henvender sig til dig og alle andre idrætsinteresserede unge mellem 14 og 18 år. Du har mulighed for at gå på skolen i 9. og 10. klasse. Hos os bor man på 2-mandsværelser (der er enkelte 3-mandsvær.). Der er lige mange drenge og piger. 165 i alt.

Du tilmelder dig skolen via dit liniefag. Her kan der vælges mellem Rytmisk gymnastik, Springgymnastik, Fodbold, Håndbold og Badminton.

Liniefaget har man 3 gange om ugen i halvanden time.

Hos os vil du opleve både store og mindre fællesskaber. Vi prioriterer dette højt og forventer derfor også at du vil leve op til de forpligtigelser og det ansvar, der hører med til et fællesskab. Der er regler og pligter, der skal overholdes og udføres hver dag og man har desuden et stort ansvar overfor sine kammerater. Vi tolererer f.eks. ikke mobning.

På VGIE vil du opleve en engageret og kompetent lærerstab, der er klar til at give en god solid undervisning, spændende og mindeværdige oplevelser og klar til at modne og udvikle dig.

Hos os vil du aldrig kede dig. Vi råder over veludstyrede fag- og værkstedslokaler, som bliver brugt til de kreative fag og i fritiden. Der er rigtig gode idrætsfaciliteter med 2 gymnastikhaller og stor idrætshal, samt gode faciliteter i øvrigt til brug i undervisning og fritid.

Skolen har nogle ordensregler, som vi forventer at du overholder. I øvrigt forventes det, at du og de andre elever færdes på skolen på en måde, så I er med til at skabe og fastholde et roligt og venligt miljø – både i undervisningen og i fritiden.

Der tilbydes et 42 ugers kursus, som afsluttes med folkeskolens afgangsprøve eller folkeskolens 10. klasse prøve. Vi tilbyder ikke semesterprøver, men har terminsprøver 2 gange om året.

Fodbold
Fodbold / Spring