Bornholms Efterskole

Ingen steder i Danmark ligner Bornholm. Rå klipper, hvide sandstrande og spirende iværksætterkultur. Vi er stolte af at kunne præsentere 3 linjer, der alle bruger Bornholm på hver sin måde.

Bornholms Efterskole er adventure og udeliv i sin reneste form. Øen giver os muligheder, som mange må rejse langt for at finde. Høje klipper, hvide sandstrande og store skove skaber en ramme, som ingen andre kan tilbyde. Og det ved vi - for vi er den eneste efterskole på Bornholm.

Øen har samtidig en blomstrende iværksætterkultur indenfor specielt kunsthåndværk og gastronomi. Det giver os mulighed for at se og opleve kreative iværksættere tæt på i alle situationer. Vi skaber erfaring, udvikling og nytænkning på vores linje med kreativt iværksætteri.

Bornholms Efterskole ligger i Rønne kun en cykeltur fra shopping og byliv - og Campus Bornholm.
Campus Bornholm er øens nybyggede uddannelsessted. Her er der samlet alt fra erhvervsuddannelser til gymnasier, HTX, HHX og læreruddannelser under 1 tag. Faciliteterne fåes ikke bedre og vi er begejstrede for at kunne præsentere vores nye erhvervslinje, der vil indgå i tæt samarbejde med Campus Bornholm.
Du vil prøve flere erhvervsuddannelser af, komme i praktikker og blive mere klar til en erhvervsuddannelse.

Så hvad enten du vil dyrke udelivet, den kreative iværksætterånd eller du har hænderne godt skruet på, finder du ikke bedre omgivelser end hos os.

Book camp eller besøg på vores hjemmeside. Vi er mere end en efterskole.

8. kl 9. kl 10. kl

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 4/3/2019