Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

Brøderup Efterskole

Brøderup Efterskole er en traditionel grundtvigsk efterskole - oprettet i 1867.
Vi tilbyder 10. kl. for unge, der ønsker sig masser af oplevelser, kammerater og udfordringer i et forpligtende fællesskab med rig mulighed for faglig, social og personlig udvikling.
Vi vægter de boglige fag højt og tilbyder også en bred vifte af linjefag og valgfag.

På Brøderup Efterskole udvikler vi elevernes selvstændighed og selvopfattelse. Vi vægter at bruge de unges praktiske, kreative og teoretiske evner i et forpligtende fællesskab præget af ligeværdighed og gensidig respekt.

Brøderup Efterskole ruster de unge solidt til deres videre uddannelse og til at blive modne, ansvarlige deltagere i et demokratisk samfund.

Årets gang
Et år på Brøderup Efterskole giver en masse spændende oplevelser og et fællessakb du aldrig har oplevet før. Det sammenhold du oplever her, er stærkt forbundet til de oplevelser, du får og det engagement, du lægger i skolen. Derfor er det vigtigt at deltage aktivt i såvel de boglige fag som i valg- og liniefagene. Derudover er der en masse aktiviteter som linjefagsdage, julestue, skirejse, fødselsdagsfester, kunstudstilling samt en masse idrætsstævner, opvisninger og foredrag.

Obligatoriske fag
På Brøderup Efterskole har vi udover de almindelige boglige fag en del andre obligatoriske timer. Alle dage starter og slutter med fælles samling, hvor vi synger, giver informationer og fortæller lidt om livet og de ting, som berører os netop nu. Ca. 3 gange om ugen har vi fortælle- og morgentime med meget forskelligt indhold. En enkel gang om ugen har vi kor. Torsdag aften har vi foredrag, hvor det også er muligt at have besøg. Alle fredage slutter med plenarmøde, hvor vi snakker om ugen, der gik og ugen der kommer, samt et emne som eleverne selv har valgt. Udover dansk, matematik og engelsk, hvor man skal aflægge FS10 prøve, kan man melde sig til tysk og fysik, ligeledes med FS10 prøve.

Linjefag
Vi tilbyder linjefagene: fodbold, ridning, friluftsliv, ekstremsport, kajakpolo, klatring/kajak, gymnastik, gymnastik med lederuddannelse, musik (sammenspil for øvede), naturforvaltning med jagttegn, billedkunst, smykker og teater.

Valgfag
Valgfagene er ikke altid de samme år efter år.
I år tilbyder vi valgfagene: fodbold, teatersport, idrætscross, volleyball, løbetræning, håndværksholdet, kreativ, pigfodbold, rytmegymnastik, ridetræf og voltigering.

Følg med på Facebook eller vores hjemmeside.

Ledige pladser

10. kl
Alle linier
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 4/3/2019

Om skolen

117  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

10. kl