Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

 
  • Føler du dig også særlig?

    Vær sammen med andre som dig!
  • Kom med en tur på BIE

    En dag på efterskole.....
Flere videoer >
Flere billeder >

Brøndby Idrætsefterskole

Brøndby Idrætsefterskole er for alle unge mennesker i 9.- og 10. klasse, der ønsker et år på efterskole, hvor sport, uddannelse, fællesskab og personlig udvikling går hånd i hånd. Vi sikrer et optimalt trænings- og uddannelsesmiljøm for både eliten og bredden, indenfor linjerne fodbold, esport, dans, bordtennis, ishockey og fitness!

Skolens formål

Brøndby Idrætsefterskole bygger sit grundlag på værdierne vilje, ambitioner og engagement. Vi vil i vores daglige virke give eleverne mulighed for at udleve disse værdier både i forhold til deres idræt, deres skolegang og det sociale fællesskab

Vi ønsker at udvikle dygtige idrætsudøvere, som tilegner sig de faglige, sociale og demokratiske kompetencer, der sætter dem i stand til at yde positivt i forhold til dem selv, deres familier og venner, og senere som voksne samfundsborgere.

Undervisningen

Vi tilbyder undervisning i alle obligatoriske fag i 9. klasse.

I 10. klasse tilbydes obligatorisk dansk, matematik og engelsk. Derudover er det muligt at vælge tysk og/eller fysik/kemi.

Sideløbende med de obligatoriske fag består undervisningen af idrætsrelaterede fag og aktiviteter – herunder linjefagene fodbold, dans, ishockey, fitness og bordtennis.


En del af undervisningen organiseres i temauger og projektuger, med det formål, at eleverne oplever en endnu højere grad af medansvar for egen læring.

Brøndby Idrætsefterskole tilbyder folkeskolens prøver for 9. -og 10. klasse

Fritid

På Brøndby Idrætsefterskole har du mulighed for at dyrke din sport i klub ved siden af efterskoleopholdet. Vi har kontakter til en lang række af klubber/foreningen i lokalområdet på alle niveauer.

Som en naturlig del af efterskolelivet vægter vi fællesskabet højt. Fritiden planlægges således, at der både er mulighed for at dyrke sin idræt, men også muligheder for at møde sine kammerater under andre former. Ture af kortere eller længere varighed, aften- og weekendaktiviteter, foredrag og events, lektiecafé, spil, hygge og konkurrencer hører til blandt disse.

Beliggenhed

Skolen er beliggende lige over for Brøndby Stadion og Idrættens Hus i bygningerne fra et tidligere hotel og konferencecenter. Bygningerne fremstår nyrenoverede og vi er specielt stolte af vores elevværelser, hvor man bor to eller tre sammen på store værelser med eget bad/toilet.

Brøndby Idrætsefterskole har ingen politisk eller religiøs tilknytning.

Vi fokuserer naturligt på sundhed og tilbyder bl.a. derfor en varieret ernæringsrigtig kost.

Vi ønsker at udvide tilbuddene indenfor individuelle idrætsgrene og du er velkommen til at kontakte skolen for at høre nærmere om netop din idrætsgren kan tilbydes.

Ledige pladser

9. kl 10. kl
Bordtennis
Pige
Dreng
Dans
Pige
Dreng
esport
Pige
Dreng
Fitness
Pige
Dreng
Fodbold
Pige
Dreng
Ishockey
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 4/3/2019

Om skolen

130  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

9. kl, 10. kl