Hårslev Efterskole

Hårslev Efterskole er for dig, der gerne vil udfordres og udvikles, og som drømmer om at blive elev på en moderne, seriøs og ualmindelig efterskole i skønne omgivelser.
Vi ser mangfoldighed og forskellighed som styrker og afsæt for vækst og udvikling.
Hårslev Efterskole - lad det ikke blive ved drømmen...

Hårslev Efterskole
Er en over 70 år gammel velholdt og veludbygget Grundtvigsk efterskole, der ligger i landsbyen Hårslev mellem Næstved og Slagelse. Vi er en boglig efterskole med dygtige og engagerede lærere og plads til 90 elever. Hårslev Efterskole er røgfri.

Hårslev Efterskole
Har egen idrætshal, fodboldbane, basketballanlæg, beachvolleybane, lejrplads med shelter, veludbygget musiklokale med studie, stort dramalokale med scene, nyt medielokale samt gode faglokaler til både kreative aktiviteter og boglig undervisning. Der er trådløst net overalt på skolen og smartboards i klasselokalerne.

Seks linjer, valgfag og obligatoriske fag
Hårslev Efterskole har 6 linjer: Idræt, drama, musik, friluftsliv, medie og kreativ.
Udover linjerne er der masser af valgfag og værksteder som fodbold, basketball, badminton, guitar, teatersport, zumba, skak, maleri og meget mere.
De obligatoriske fag er alle de kendte skolefag med afgangsprøver i 9. og 10. kl. samt sangtime.

Linjer
- Dramalinje med skuespil, drama, mime, sceneteknik, kostumer, kulisser, masker og meget mere.
- Idrætslinje med både boldspil som fodbold, basket, volley og badminton, træning, kampe og stævner.
- Musiklinje med rytmisk sammenspil, sang, musikteori, koncerter og festivals.
- Kreativlinje med kunst, design, keramik, håndarbejde, installation, maleri og udstillinger.
- Friluftslinje med oplevelser i naturen, vandring, kano/kajak, klatring, rappelling, overnatning i det fri og meget andet.
- Medielinje med billed- og videoredigering, hjemmesider og meget mere.

Teater, lejrskole og andre perioder ”på tværs”
Der sker meget andet end undervisning i løbet af et år, da vi ønsker at et skoleår skal byde på mange gode oplevelser i et forpligtende fællesskab. Vi laver bl.a. en stor teaterforestilling og er på en årlig skilejrskole i udlandet.

Hårslev Efterskole har som mål
At være et levende og kreativt miljø, hvor alle er optagede af og engagerede i de emner der vedrører både eget liv, livet på skolen og livet i samfundet.

Hårslev Efterskole ønsker
At give en grundig og seriøs undervisning i både de boglige fag og skolens linje- og valgfag, så vores elever får mulighed for fordybelse og dygtiggørelse.
At være et sted hvor hver alle får lyst til og mulighed for at udfolde og udvikle sine talenter og kreative evner bedst muligt.
At tage hensyn til den enkelte, og vise alle hvor vigtigt det er at påtage sig ansvar for og yde sit bidrag til, at fællesskabet kan fungere.
At både skolens skrevne og uskrevne regler i videst muligt omfang, ligner de regler, man har i et almindeligt hjem.

Hårslev Efterskole forventer
At vores elever udviser ansvar og omgængelighed og er parate til at arbejde hårdt for et fantastisk skoleår.

Du kan
Se meget mere på vores hjemmeside og ringe til skolen for at få tilsendt vores brochure.

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 11/26/2018