Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

 
  • Halstedhus Efterskoles skitur 2017

    Se glimt fra vores årlige skitur her
  • Halstedhus Efterskoles hovedvideo

    Se glimt fra Halstedhus Efterskole her
Flere videoer >

Flere billeder >

Halstedhus Efterskole

Idrætsefterskole, hvor der vælges en obligatorisk idrætslinje - enten Fodbold, Håndbold, Svømning, eSport, Dans, Ridning eller Golf. Mulighed for at medbringe egen hest. Desuden valgfagene Basket, Musik, Kreativ Design, Fitness, Friluftsliv m.m. En uges skitur hvert år, hvor du enten står alpint eller på snowboard. Røgfri skole.

Skolens formål, miljø, pædagogik og undervisning
Skolen modtager piger og drenge til 9. og 10. klassetrin. Vi er en idrætsefterskole, hvor der lægges ligelig vægt på tilegnelse af teoretiske kundskaber, praktiske færdigheder og social forståelse.

Der lægges afgørende vægt på en grundig og solid undervisning, således at alle elever indstilles til folkeskolens afgangsprøve eller 10. klasses prøve. 

Som elev på Halstedhus Efterskole skal man vælge en obligatorisk idrætslinje i form af fodbold, håndbold, golf, svømning, eSport, dans eller ridning. Du bliver undervist 6 lektioner pr. uge i dit linjefag, og hvor du foruden de obligatoriske fag, også har mulighed for at vælge en række valgfag. Vi er hvert år på skitur, hvor du enten kan stå alpint eller på snowboard.

Skolens ånd bygger på gensidig respekt og tolerance mellem elever og medarbejdere, og at alle er ligeværdige. Vi lægger vægt på det levende ord og søger gennem bl.a. samtalen at styrke den enkeltes engagement og herigennem også fællesskabet, hvor alle har et medansvar.

Ridelinje: Søger du udfordringer i ridning, så er mulighederne her. Du kan tage egen hest med, eller ride på skolens heste. Vi har ridehal med internationale mål, nyanlagt springbane mv. Du kan også tage ridemærker, ligesom skolen arrangerer ridestævner. Der er gode muligheder for rideture i naturen.

Golflinje: Søger du udfordringer i golf, så kan vi tilbyde rigtig gode faciliteter. Vi kan tilbyde 18 hullers golfbane lige uden for døren. Du vil blive trænet af Pro, ligesom du vil få fri adgang til golfbanen i din fritid på skolen. Vintertræningen foregår indendørs med svingtræning, put-spil mv. Vi har også en fullswing golfsimulator, hvor du kan spille på de store internationale golfbaner - et unikt træningsredskab.

Fodboldlinje: Søger du udfordringer i fodbold, så har du alle tiders chance her. Vi har gode boldbaner, også med lys, så aftentræning er mulig. Vi deltager i Ekstrablads turnering, Efterskoleturnering mv. Vi samarbejder med fodboldklubben Team Lolland, hvor vi kan træne på kunstgræs i vinterperioden. En god mulighed for at udvikle dig som fodboldspiller.

Håndboldlinje: Søger du udfordringer i håndbold, så giver vi dig muligheden. Vi har egen hal og kompetente trænere. Vi arrangerer kampe, stævner mv. og samarbejder med de lokale klubber, så du vil få optimale forhold til at udvikle dit håndboldspil.

Svømmelinje: Søger du udfordringer i svømning, så kan du få de optimale forhold. Vi samarbejder med Nakskov Svømmeklub, og der er netop bygget ny svømmehal med 8 baner til 70 mio kr., så rammerne vil være optimale. Du får yderst kompetent træning - en enestående mulighed, hvad enten du er motions- eller elitesvømmer. 

eSport-linje: Søger du udfordringer indenfor eSport, så kan du boltre dig i topmoderne lokaler. Vi tilbyder udelukkende undervisning i CS GO, hvor du vil blive undervist af super kompetent coach, som er en af danmarks førende indenfor eSporten. Fokus på personlig udvikling, kommunikation samt teamsamarbejdet.  

Danse-linje: Vi tilbyder en all round danselinje med instruktører af de bedste indenfor deres stil art. Vi tilbyder undervisning indenfor musical, jazz, showdance, lyrisk jazz, hiphop og commerciel Dance. Plads til alle niveauer, hvor der hele tiden vil være fokus på den personlige udvikling.

Valgfag: musik, basketball, idræt, kreativ design, fitness/styrketræning, friluftsliv, badminton mm.

Ledige pladser

9. kl 10. kl
Danselinje
Pige
Dreng
eSportlinjen
Pige
Dreng
Fodboldlinjen
Pige
Dreng
Golflinjen
Pige
Dreng
Håndboldlinjen
Pige
Dreng
Ridelinjen
Pige
Dreng
Svømmelinjen
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 4/3/2019

Om skolen

165  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

9. kl, 10. kl

Øvrige oplysninger

  • Tilbud til unge med ADHD, autisme o.l.