• Halstedhus Efterskoles skitur 2017

Se glimt fra vores årlige skitur her
  • Halstedhus Efterskoles hovedvideo

Se glimt fra Halstedhus Efterskole her

Halstedhus Efterskole

Idrætsefterskole, hvor der vælges en obligatorisk idrætslinje - enten Fodbold, Håndbold, Svømning, eSport, Dans, Ridning eller Golf. Mulighed for at medbringe egen hest. Desuden valgfagene Basket, Musik, Kreativ Design, Fitness, Friluftsliv m.m. En uges skitur hvert år, hvor du enten står alpint eller på snowboard. Røgfri skole.

Skolens formål, miljø, pædagogik og undervisning
Skolen modtager piger og drenge til 9. og 10. klassetrin. Vi er en idrætsefterskole, hvor der lægges ligelig vægt på tilegnelse af teoretiske kundskaber, praktiske færdigheder og social forståelse.

Der lægges afgørende vægt på en grundig og solid undervisning, således at alle elever indstilles til folkeskolens afgangsprøve eller 10. klasses prøve.

Som elev på Halstedhus Efterskole skal man vælge en obligatorisk idrætslinje i form af fodbold, håndbold, golf, svømning, eSport, dans eller ridning. Du bliver undervist 6 lektioner pr. uge i dit linjefag, og hvor du foruden de obligatoriske fag, også har mulighed for at vælge en række valgfag. Vi er hvert år på skitur, hvor du enten kan stå alpint eller på snowboard.

Skolens ånd bygger på gensidig respekt og tolerance mellem elever og medarbejdere, og at alle er ligeværdige. Vi lægger vægt på det levende ord og søger gennem bl.a. samtalen at styrke den enkeltes engagement og herigennem også fællesskabet, hvor alle har et medansvar.

Ridelinje: Søger du udfordringer i ridning, så er mulighederne her. Du kan tage egen hest med, eller ride på skolens heste. Vi har ridehal med internationale mål, nyanlagt springbane mv. Du kan også tage ridemærker, ligesom skolen arrangerer ridestævner. Der er gode muligheder for rideture i naturen.

Golflinje: Søger du udfordringer i golf, så kan vi tilbyde rigtig gode faciliteter. Vi kan tilbyde 18 hullers golfbane lige uden for døren. Du vil blive trænet af Pro, ligesom du vil få fri adgang til golfbanen i din fritid på skolen. Vintertræningen foregår indendørs med svingtræning, put-spil mv. Vi har også en fullswing golfsimulator, hvor du kan spille på de store internationale golfbaner - et unikt træningsredskab.

Fodboldlinje: Søger du udfordringer i fodbold, så har du alle tiders chance her. Vi har gode boldbaner, også med lys, så aftentræning er mulig. Vi deltager i Ekstrablads turnering, Efterskoleturnering mv. Vi samarbejder med fodboldklubben Team Lolland, hvor vi kan træne på kunstgræs i vinterperioden. En god mulighed for at udvikle dig som fodboldspiller.

Håndboldlinje: Søger du udfordringer i håndbold, så giver vi dig muligheden. Vi har egen hal og kompetente trænere. Vi arrangerer kampe, stævner mv. og samarbejder med de lokale klubber, så du vil få optimale forhold til at udvikle dit håndboldspil.

Svømmelinje: Søger du udfordringer i svømning, så kan du få de optimale forhold. Vi samarbejder med Nakskov Svømmeklub, og der er netop bygget ny svømmehal med 8 baner til 70 mio kr., så rammerne vil være optimale. Du får yderst kompetent træning - en enestående mulighed, hvad enten du er motions- eller elitesvømmer.

eSport-linje: Søger du udfordringer indenfor eSport, så kan du boltre dig i topmoderne lokaler. Vi tilbyder udelukkende undervisning i CS GO, hvor du vil blive undervist af super kompetent coach, som er en af danmarks førende indenfor eSporten. Fokus på personlig udvikling, kommunikation samt teamsamarbejdet.

Danse-linje: Vi tilbyder en all round danselinje med instruktører af de bedste indenfor deres stil art. Vi tilbyder undervisning indenfor musical, jazz, showdance, lyrisk jazz, hiphop og commerciel Dance. Plads til alle niveauer, hvor der hele tiden vil være fokus på den personlige udvikling.

Valgfag: musik, basketball, idræt, kreativ design, fitness/styrketræning, friluftsliv, badminton mm.

Danselinje
eSportlinjen
Fodboldlinjen
Golflinjen
Håndboldlinjen
Ridelinjen
Svømmelinjen

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 1/7/2019

Øvrige oplysninger

• Tilbud til unge med ADHD, autisme o.l.