Lundby Efterskole

Kom & få dit livs bedste skoleår. Tag på en efterskole hvor faglighed, fællesskab og fede oplevelser får lov at fylde. Vælg mellem linjefagene Sport, Motion og Sundhed - Teater - Hest - Musik - Medielinje - eSport. 6 linjer og mange valgfag som skifter flere gange om året. Masser af udfordringer og fælles oplevelser. Ses vi?

Lundby Efterskole startede i 2002 i nogle flotte, gamle herregårdslignende bygninger fra 1915, som tidligere har været landbrugsskole. Inden den blev taget i brug som efterskole, blev bygningen renoveret og er siden løbende blevet renoveret og udbygget med:

Stor ridehal og udendørs ridebane

Parkourbane

Styrketræningslokale

Sportshal

Beachvolleybane

Indendørs og udendørs bueskydningsbaner

Fodboldbane

Shelter og bålplads

Kreativt værksted med ovn og hvad der ellers hører til

Dramasal med alt i lys og lyd

Veludstyret musiklokale

Du kan se alle faciliteter på vores hjemmeside. Her kan du også læse om vores værdigrundlag, undervisning, årsplaner og meget, meget mere. Har du brug for endnu flere informationer - eller har du lyst til at besøge os - kan du altid ringe til os på 55 76 71 03.

Her får du nogle idéer om, hvilken slags skole Lundby Efterskole er:

Undervisningen:
Alle lektioner er dobbeltlektioner (90 minutter)

Der undervises på 9. og 10. klassetrin med afgangsprøver som i folkeskolen. Der er hver aften mulighed for hjælp til lektierne. Kombinationen af de boglige, idrætslige og musiske fag giver eleverne en varieret og spændende hverdag. Vi lægger skemaet, så alle dage er en kombination af boglige, fysiske, kreative eller musiske fag.

Vi tilbyder hverken specialundervisning eller fransk.

Samme boglige skolefag som i folkeskolen.

Linjefag: Idræts-, Frilufts-, Musik-, Drama- og Hestelinje.

Valgfag: Disse varierer fra år til år, delvist bestemt af eleverne, men kunne bl.a. være:

Amerikansk Fodbold, billedkunst, bueskydning, styrketræning, yoga, psykologi, førstehjælp, kor, orienteringsløb, standarddans, badminton, parkour, foto, dilemma osv..

Har du et godt forslag, og vi har lærerne der kan undervise i det, ser vi om der er tilmeldinger nok til at oprette et hold.

Dagligdagen:
Vi begynder dagen med fælles morgenmad. Derefter starter undervisningen. Vi har to undervisningsmoduler før middag, afbrudt af en halv times pause med en eller anden form for servering, og to moduler over middag, også afbrudt af en pause med en eller anden form for servering.

Efter aftensmaden er der stilletime, hvor det er muligt at få lektiehjælp, ligesom der også er lektiecafé, hvor de elever der har brug for det, og lyst til det, kan få lektiehjælp af en af vagtlærerne.

Enkelte aftener vil der være fællesarrangementer for alle, mens de øvrige aftener vil være til fri disposition i hal, gymnastiksal, værkstedsfaciliteter og ridehal.

Særlige forløb:
I løbet af året har vi flere særlige forløb, der strækker sig over en enkelt eller to dage, eller over en uge (prisen er indeholdt i skolepengene, så der kommer ingen ekstraregninger).

Vi skal bl.a. på studietur, afholde projektuge, lave musical, på ryste-sammen-tur samt mange andre udfordrende oplevelser.

Fællesskab:
Vi tilstræber, at skolen er et sted, hvor det gode samvær med kammeraterne og personalet udvikles og styrkes. Vi lægger vægt på, at den enkelte viser hensyn og aktivt er med til at opbygge et godt kammerat- og fællesskab.

eSport
Hestelinje