Næsgaard Efterskole

Kom til Næsgaard Efterskole og oplev det bedste skoleår og få venner for livet. Skolen ligger lige ud til Østersøen i noget af Danmarks smukkeste natur. Du kommer til at bo i super lækre elevværelser med eget bad og toilet. Skolens fantastiske beliggenhed giver optimale betingelser for vores 5 linjer: Fodbold, Løb, Kunst/Design, Natur og Musik.

Fodboldlinje: 3 træningspas om ugen, 4 dygtige trænere, masser af kampe mod andre efterskoler, deltager i Sjællandsmesterskaberne, samarbejde med lokale klubber.

Løbelinje:

Løb for såvel eliten som for begynderløbere - vi samarbejder med landsholdtræner Claus Hechmann. Skoledeltager i mange løb og konkurrencer fra 5km til marathon

Naturlinje:

Adventure race: De allerbedste betingelser, skov, strand og vand, egen friluftsgård, konkurrencer mod andre efterskoler

Havkajak: Super dygtige veluddannede instruktører, høj sikkerhed, masser af tid på vandet

Træklatring: Super klatrefaciliteter ved vores egen friluftsgård, udflugter til ”go-high-anlæg”

Kunst-/Designlinje:

Kunstbilleder: Alle former for kunstmaleri i vores lækre atelier eller ved strand og skov

Tøjdesign: Fremstilling af nyt tøj, omdesign af genbrugstøj og meget mere

Foto: Bliv dygtigere til digital fotofremstilling lige fra at finde motivet til præsentation af det færdige billede

Smykkeværksted: Fremstilling af alle former for kunstneriske smykker

Keramik og Stentøj: Fremstilling af skulpturer og brugskunst i eget lækre værksted

Musiklinjen:

Lækkert musikhus og 3 nye lydstudier:

Band: Der øves sammenspil, spilles til koncerter og festivaller, opføres musical og ekskursion til Jyderup Musikhøjskole

Instrumentalundervisning: Du får eneundervisning i dit foretrukne instrument

Studieteknik: I vores egne lækre lydstudier lærer du alt, lige fra at skrive tekster til indspilning og frem til det færdige produkt

Kor: Her synges blandt andet de nyeste hits, der synges ved koncerter og store skolearrangementer.

Fagene
Næsgaard Efterskole er en boglig efterskole, hvor vi samtidig tilbyder et højt timetal på vores 5 linjer: Fodbold, Løb, Natur, Kunst/Design og Musik.

Undervisningen tilbydes på 9. og 10. klasses niveau, og eleverne tager folkeskolens afgangsprøve (FSA) og FS10.

Vi rejser 2 gange om året. I efteråret på kulturrejse og en skilejrskole i januar.

Boform
På Næsgaard bor alle eleverne i flotte værelser med eget bad og toilet. Værelserne er ny renoverede og moderne. Alle eleverne får tilknyttet en familielærer, som bliver den tætte kontakt til eleven og forældrene.

Bliv elev
www.næsgaard.dk  For at blive elev skal du deltage i en rundvisning, hvor du ser og hører om skolen. Herefter kan du tilmelde dig på det ansøgningsskema, du får på rundvisningen. Tilmelding til rundvisning sker på skolens hjemmeside.
Husk også at besøge skolens Facebookside som opdateres flittigt.

Fodboldlinje
Kunst & Design