New Nordic Youth - Efterskolen for iværksætteri

Besøg os hver den første torsdag i måneden kl. 19. Kompetencedag kan indeholde: Fotografering i opsætning eller on location med Canon kameraer, redigering af billeder og video på iMacs, grafisk design, programmering i forskellige sprog og game design, forretningsplaner og iværksætteri.

Se flere billeder her:

Vi bor i det smukke Nordsjælland tæt på strand og skov. Vi har kun 500 meter til togstation, som har forbindelse til Hillerød.

På de tre kompetenceområder arbejder vi med:

Mediedesign:

• Fotografering med spejlreflekskamera
  • Redigering i Adobe Lightroom og Photoshop
  • Video/You Tube
  • Logodesign og rentegning i Adobe Illustrator
  • Grafisk opsætning af brochurer, poster, annoncer etc.
  • Blogs
  • Instagram/Facebook/Twitter markedsføring

Business:

• Startup økonomi
  • Funding
  • Socialt/kulturelt iværksætteri
  • Analyse og markedsføring
  • E-handel
  • Pitche en idé
  • Event-arrangør

Tech:

• Programmering
  • App-udvikling
  • Innovation
  • Fremtidens it
  • eSport
  • Egne projekter

Punkterne bliver en del af kompetencen henover året - både på kompetencedagen (onsdag) samt i timerne efter den almindelige undervisning. Iværksæt gerne tiltag for andre elever, der skaber fællesskab.

Skolens undervisere har, ud over deres fantastiske engagement, alle kompetencer, de bruger i deres forskellige Skillshops. Vi arbejder bl.a. med at pitche, så din afgangsprøve bliver mere overskuelig. Vi har programmør på skolen samt besøg udefra, der kan guide i programmering, game design, app mv. Vi har mediedesignerne, der har skæve idéer til at lave design, fotografi og grafik. Det er vigtigt, at du er med til at udvikle og sætte i gang med hjælp fra underviserne - "Jeg vil være iværksætter" må gerne være mottoet - det er dog ikke et krav, at du har en idé, når du starter på skolen. Det skal nok komme :-)

Du lærer værdien af netværk, fremtidens it samt digital dannelse.

Når du melder dig ind på NNY, er du automatisk tilmeldt 9. og 10. klasses afgangseksamen - FP9 og FP10.

Hvis det er noget for dig, så tag dine forældre med til en af vores infomøder og se de lækre værelser med eget bad og toilet – samt de smukke omgivelser på den 26.000 kvm store grund. Her er der løberute, crossfit med boombox, fodboldbane og masser af plads til hygge. Vil du også sætte præg på Danmarks første efterskole for iværksætteri, så kom forbi? Tjek vores hjemmeside og FB.

PS. Og husk så lige at nyde nabogårdens smukke heste, når du på vej hjem kører en tur forbi Hundested Havn og stranden, der ligger ca. 5 km fra efterskolen.

____________________________________

Iværksætteri kan deles op i 3 typer - socialt, kulturelt og økonomisk. Overskriften på alle 3 er at igangsætte. New Nordic Youth (NNY) arbejder med helheden i iværksætteri. Vi har derfor fokus på alle 3. Det er er vigtigt for fremtidens samfund, at alle typer af iværksætteri bliver italesat for at skabe værdi i samfundet.

Vores 3 kompetencer arbejder sammen om at opnå resultater for den enkelte og i grupper. Samarbejdet er en vigtig ingrediens i iværksætteri – og man bliver ikke verdensmester alene! - Via arbejdet på tværs af kompetencerne kan der landes fællesskaber, der med tiden kan udvikle sig til vækst i det danske samfund. Det gøres blandt andet ved, at der på skolen samarbejdes med en bred palette af personer fra uddannelses-, erhvervs- og foreningslivet. Personer, der kan give eleverne en fortælling om succes, faldgruber, udvikling, værdier samt ikke mindst betydningen af at igangsætte.

Vi vil være førende i udvikling af faglige kompetencer inden for iværksætteri på 9. og 10. klasse - tjek vores hjemmeside for mere viden om kompetencerne og hvornår vi holder næste infomøde.

9. kl 10. kl 11. kl

9. kl, 10. kl, 11. kl