Roskilde Outdoor Efterskole

Roskilde Outdoor Efterskole er en ny efterskole, der planlægger skolestart august 2020.
Vælg mellem linjerne H2O, Outdoor Sports og Art & Craft. Et år på Roskilde Outdoor Efterskole er en dannelsesrejse i naturen.

Det er i fællesskabet, du udvikler dig og ser, hvad du virkelig er lavet af. Lær dig selv at kende på nye måder, opdag nye sider af dig selv, prøv dine grænser af, og lær "at bo hjemmefra". Vælg mellem vores linjefag H2O, Outdoor Sports og Art & Craft.

Få et år med venner og oplevelser for hele livet – Roskilde Outdoor Efterskole er stedet!

Når du starter på Roskilde Outdoor Efterskole, kommer du til at bo på et 2-, 3- eller 4-personers værelse i den historiske bygning “Kurhuset” – som er placeret i natursmukke omgivelser. Der er 10 min. på cykel fra Roskilde Centrum og stationen, og der kører bybusser lige udenfor vores dør, som gør det let at komme til og fra skolen.

Roskilde Outdoor Efterskole tilbyder obligatorisk undervisning for 9. og 10. årgang i: Dansk, Matematik, Engelsk, 2. sprog ( tysk/ fransk ) - 9. klasse, Livsoplysning, Medborgerskab og Demokratid, Outdoor science - biologi, geografi, F/K, Idræt ( 9. kl.), Projektopgave/OSO, Brobygning til ungdomsuddannelser. 9. årgang aflægger prøve på samme vilkår som folkeskolen. Der afholdes prøver i dansk, matematik og engelsk på 10. årgang i overensstemmelse med lovgivningen.

Valgfrie fag kan vælges i moduler, og der kan bl.a. vælges:

• Roskildefestivalen - et innovativt projekt
  • Prøv en af de andre linjer som valgfag
  • Luksusfælden - økonomi og investering
  • Ros Rytmiske kor