• Svenstrup Efterskole

Lærere, der udfordrer, værelseskammerater, der larmer. Og tøj der ikke vasker sig selv. For dem der vil!
  • Glæd dig til skituren!

Et af årets højdepunkter er skituren til Sverige. Se med her!

Svenstrup Efterskole

Vil du rykke grænsen for, hvad du troede, du kunne? Så vælg en boglig, ambitiøs efterskole med fem udfordrende linjefag: Musik, sport, dans, kreativ eller fodbold. Vi er 26 passionerede medarbejdere og 138 glade elever, der hver dag skaber et stærkt fællesskab.

SVENSTRUP EFTERSKOLE ER FOR DEM, DER VIL
Dem der vil sammenholdet og fællesskabet, dem der vil lære og udvikle sig både bogligt og kreativt eller sportsligt. Dem der vil have det hele og ikke det halve ud af deres efterskoleår.
Det betyder ikke, at du skal kunne alt i forvejen, men at du både har ambitioner og viljen til at leve op til dem. Du vil nemlig have det bedste udgangspunkt for din ungdomsuddannelse og dit ungdomsliv. Derfor passer du perfekt til os!

Vi er en fri og uafhængig efterskole uden tilknytning til politiske eller religiøse organisationer.  Du skal være ikke-ryger for at blive optaget, og det fortsætter du med at være i hele din tid på efterskolen. Du skal ville engagere dig, mens du udviser selvstændighed, ansvarlighed og hensyntagen, når du bliver en del af vores forpligtende fællesskab.

UNDERVISNING OG UDVIKLING
Vi er en boglig skole med ambitiøse undervisere, der vil, at du udvikler dig fagligt, imens du går på efterskole. I 9. klasse har du alle de obligatoriske fag, og i 10. klasse har du dansk, engelsk, matematik og orientering. Desuden kan du vælge enten tysk eller fransk og fysisk/kemi. Vi forventer, at du går op til de afsluttende skriftlige og mundtlige prøver i fagene, du tilmelder dig.

FEM UDFORDRENDE LINJEFAG
Fodbold, dans, musik, sport eller kreativ? Du behøver hverken kunne klare en ironman, synge som Adele eller kunne tage ti på foden, men du skal ville!
Fordi du brænder for dit linjefag, forventer vi, at du er motiveret, engageret og åben. Du har også viljen til at udvikle dig og dyrke fællesskabet på holdet. Vi rykker grænsen for, hvad du troede, du kunne!

FEDE FACILITETER
Forestil dig, at du har en spritny kunstgræsbane, et musiklokale med eget lydstudie, et fitnessrum med crossfit-udstyr, beachvolley-baner, udfordrende klatrevægge, springgrav, et hyggeligt kreativlokale med alverdens redskaber og materialer, en spejlsal at danse i og 137 kammerater at dele det hele med.
Det behøver ikke blive ved forestillingen... Og vi bliver aldrig færdige med at udvikle os.

...OG MEGET, MEGET MERE...
Du skal ville alle sider af efterskolelivet - lige fra morgensamlinger, fællesaftener og temafester til morgenmotion en gang om ugen, køkkentjans og rengøring. Lyder skitur, teateruge, intro- og outrotur også ok? Så kan du godt begynde at glæde dig! Vi sætter rammerne, men du er med til at forme aktiviteterne, så oplevelserne bliver uforglemmelige.

VIL DU MED?
Så kig forbi vores hjemmeside på
www.svenstrup-efterskole.dk og læs om ansøgning og tilmelding til det fedeste år i dit liv.

Følg os på Facebook og Instagram: @svenstrupefterskole_dk.

Fodbold
Kreativ