Skole login

Login er kun for skolens administrator

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit brugernavn eller e-mail adresse

 
  • LIPDUB fra 18/19-holdet

    Gang i hele skolen til den årlige LIPDUB!
  • Fat Det Nu

    Lærerne har skrevet en sang, om hvor hårdt det faktisk er at gå på efterskole.
Flere videoer >

Flere billeder >

Tølløse Privat- og Efterskole

Musik, idræt, dans og teater

Vi har danse- og teaterlinje, musiklinje og idrætslinje.

Valgfag: Fx: pigefodbold, badminton, medie, friluftsliv, fodbold, idræt, Esport og kreative fag.

Vi tilbyder også sammenspil, fitness, ekstra dansk og matematik, kor, hjemkundskab, spansk, lektiecafé, fransk, fysik og masser af musik

Vores tre linjer: Dans og teater, Idræt og Musik

Besøg vores hjemmeside www.tpoe.dk - Klik rundt og send en besked om, at du er interesseret. Vi aftaler tid til et besøg, og til sidst beslutter du dig.

Dans og teater: På danselinjen og teaterlinjen får du mulighed for at professionelle dansere, som underviser i forskellige stilarter. Vi laver flere forestillinger i løbet af året, hvor vi sammen med musiklinjen opfører både teaterkoncerter og musicals. Så hvis du er vild med dans og teater, er danselinjen og teaterlinjen lige noget for dig. 

Musik: Musiklinjen er for dig der bare ææælsker at spille musik, lytte til musik -  i det hele taget kan li’ alt med musik. På musiklinjen spiller vi musik i bands, laver stomp, skriver sange, indspiller i vores lydstudie, laver koncerter – store og små, musical, teaterkoncert….. og alt muligt der i mellem og udover. Musiklinjen på Tølløse Efterskole er en hel musikefterskole for sig, men sammen med musikken får du også fællesskabet fra resten af efterskolen. Spil musik sammen med andre musikere og få musik på alle måder. 

Vores musiklokaler er store og flotte, og fyldt med lækre musikinstrumenter.   Vores musiklærere er fra musikkonservatoriet (Rytmisk musikkonservatorie), og har undervist i musik på både skole og musikhøjskoler

IdrætIdrætslinien er både for piger og drenge. Tølløse Privat- og Efterskole har ingen krav om, hvor god en idrætsudøver du skal være, men det er vigtigt, at du møder i rimelig god form, med masser af gå-på-mod og godt humør. Dyrker du idræt, kan du få masser af gode oplevelser med en hel masse boldspil, og tage med til masser af stævner. Idræt på Tølløse Privat- og Efterskole giver dig masser af fede idrætsoplevelser. Få et fantastisk fællesskab omkring idrætidrætslinjen. Så kort sagt: Idræt, idræt og mere idræt

Tølløse Privat- og Efterskole har et motions- og styrketræningsrum til vægttræning med blandt andet håndvægte, løbebånd, romaskine, crosstrainere, motionscykler, boksetræning og en masse andet. Derudover bruger vi både vores nyanlagte multibane og beachvolleybane i både undervisnings- og fritid. 

Vi er meget mere end muligheder og aktiviteter. Vores mål er, at du bliver bedre. Både personligt og fagligt, og at du får et fantastisk år på Tølløse Privat- og Efterskole med kammerater – måske for livet, men i al fald mens du er på efterskole. Vi vil gerne have, at du afprøver alt det, du har lyst til, og vi vil guide dig, mens du gør det. 


Vores kendetegn er høj faglighed med mange kreative muligheder. Du kan gå op til Folkeskolens afgangsprøve eller 10. klasses afgangsprøve.

Besøg os og mød vore elever, lærere, de dejlige bygninger og se selv.

Mulighed for at søge økonomisk tilskud til opholdet gennem statslige puljer og skolens egen fond, til støtte med økonomi for at alle skal have råd til et efterskoleår.

 

Ledige pladser

9. kl 10. kl
Danse- og Teaterlinjen
Pige
Dreng
Idrætslinjen
Pige
Dreng
Musiklinjen
Pige
Dreng

Low Optaget MediumVenteliste HighLedig

Oplysningerne om ledige pladser er senest opdateret: 4/3/2019

Om skolen

144  elever
42  uger på et skoleår

Skoletype:

Almen

Skoletype

Der er tre forskellige typer efterskole:

school almen efterskole

school ordblindeefterskole 

school specialefterskole for elever med særlige behov

(elever med særlige behov blev tidligere ofte benævnt "sentudviklede elever")

Bemærk, at flere "almene" efterskoler har "tilbud til ordblinde" og "tilbud til elever med særlige behov".

Klassetrin

9. kl, 10. kl


Tølløse Privat- og Efterskole
Følg os på snapchat: [tpoeskole]