Tølløse Slots Efterskole

Slottet er for dig der skal gå i 10. Klasse! Som elsker sjov og spas og udfordringer, både socialt og fagligt. Linjer: PULS, Medie, musik, teater og idræt. Værelserne er som små lejligheder med eget toilet og bad. Og så har vi et slot og nogle fantastiske rammer, både indendørs og udendørs. Kig forbi vores skole, så er du solgt!
TSE – www.slottet.dk

Vi er en efterskole for 10.klasse. Det betyder, at vores elever er modne, målrettede, rigtig gode til at hygge sig og skabe en dejlig stemning på vores slot. Vi tilstræber en høj faglig standard med spændende og øjenåbnende undervisning. Målet er at alle elever flytter sig fagligt opad i løbet af året på slottet. Og så er vi en af landets smukkeste efterskoler. Det gamle slot, voldgravene og parken danner en fantastisk ramme om skolen.

Eleverne bor dør om dør i egen lejlighed med bad. Vi har masser af plads ude som inde, og en flok på 165 elever giver de bedste forudsætninger for at finde de venskaber, som er det vigtigste ved at komme på efterskole. Du har hos os god mulighed for at udvikle og udfolde dig og sætte dit præg på skolen sammen med masser af andre unge.

Vi er en røgfri efterskole.

Linjerne
Vores fire linjer er spækket med sjov og ballade, og en meget høj grad af faglighed: Medie, Teater, Musik og Idræt. På alle linjerne står engagerede og dygtige lærere klar til at give dig de bedste muligheder for at blive bedre til det, der interesserer dig.

Mere info
Der er naturligvis langt mere information på vores hjemmeside slottet.dk.

PS: Det er en god ide at skrive sig op i god tid.

10. kl
Idrætslinjen