Er søgeresultatet tomt? Kontakt os på info@efterskoleforeningen.dk .

Søgeresultater

Almen Ordblinde Specialefterskole

7skoler

• Sorter efter:
    • 160Elever

Skals Efterskole

⭐⭐Cambridge Efterskole med internationalt perspektiv⭐⭐

På SKALs møder du verden. Vi har en skarp international profil, og vi er Cambridge moderskole i Danmark.

Er du klar til en gymnasieforberedende og international efterskole med et ambitiøst læringsmiljø?

⭐⭐⭐ Vi glæder os til at udfordre dig ⭐⭐⭐

• 150Elever

Rejsby Europæiske Efterskole

På Rejsby har vi fokus på den enkelte, så vi kan blomstre i fællesskab. Du får venner fra hele verden. Venner, du rejser rundt i Europa med på vores 3 rejser, og som du skaber uforglemmelige minder med. Rejsby er samfundsfagligt funderet med et højt fagligt niveau og et internationalt miljø, der vil styrke dit globale udsyn og menneskelige ballast.

• 128Elever

Vedersø Idrætsefterskole

Personlig udvikling i et stærkt og trygt fællesskab! Boglig fokus, fantastiske faciliteter og profilfag i Gymnastik, Spring, Fodbold og Dans!

THE INTERNATIONAL: Unique 100% English-speaking sister school where young people from Denmark and all over the world meet to share the efterskole experience while they prepare for life in a global world.

• 120Elever
    • Fyn

Eisbjerghus Internationale Efterskole

Vil du med ud i verden for at lære sprog, møde nye venner og få oplevelser for livet? Hos os får du Gymnasieforberedende efterskoleliv på et højt fagligt niveau og undervisning på engelsk i 3 Cambridgefag, DELF fransk, Goethe tysk, kinesisk, japansk og spansk. Et fællesskab der udfordrer dig – med tid til kreativitet og sjov!

• 550Elever

BGI akademiet

Klar til det fedeste efterskoleår? Nye venner og idræt målrettet dit niveau? Stærkt fællesskab, styrket faglighed og plads til alle?

Så vælg fuldt fokus på idræt på BGI akademiet i Bjerre ELLER vælg linjen med fokus på sundhed og livsstilsændring på vores lille skole på BGI akademiet Hjarnø. Læs mere om begge muligheder nedenfor.

• 149Elever
    • Fyn

Ryslinge Efterskole

Et meget dynamisk lærerteam skaber Ja-power i Ryslinge. Alle elever uddannes til projektledere.
    I meget smukke rammer sættes fokus på projektlederuddannelse, fællesskab, medborgerskab, sang og motion samt mange valgfag.
    Linjefag i adventure, science, musik, kunst, teater og medie. Et linjefag har 7 t. om ugen. Skolen har 149 elever i 10. Kl.

• 430Elever

Ranum Efterskole College

Ranum Efterskole College tilbyder niveaudelt undervisning i 9.-10.kl. samt international prøvefri 10.kl. m. 20+ Cambridge IGSCE fag; fx. kinesisk, spansk og fransk. Vælg 3 profilfag bl.a. Adventure, Dykning, Sejlads, Dans, Medie, Musik, Street Performance. 3 rejser til hele verden. Fx. Nepal, Kina og USA. Vær med til at forme dit skoleår!

Fag

Her kan du hente inspiration til din søgning ved at se en komplet oversigt over de fag skolerne tilbyder. For at tilføje et fag til din søgning, skal du skrive navnet på faget i søgeboksen til højre under "Fag".

Luk