Er søgeresultatet tomt? Kontakt os på info@efterskoleforeningen.dk .

Søgeresultater

Almen Ordblinde Specialefterskole

8skoler

• Sorter efter:
    • 92Elever

Øse Efterskole

12 timer om ugen med det du brænder mest for! En afvekslende hverdag hver dag! Hvor findes det? Lige her! Vi har fire linjer - kunst, musik, teater eller film, animation & IT og hele tre niveauer at vælge mellem i dansk, engelsk og matematik. Øse efterskole - fordi det godt må være sjovt at gå i skole! Nu også med linje studierejse!

• 100Elever

Tjele Efterskole

Her er DIN efterskole. Er DU vild med esport, skate, scooter, animation, kunst&design, forfatter, bordtennis, BMX freestyle/-race, skak og performance. Top professionelle trænere og instruktører på linjefagene. Har du håndværkerdrømme og kloge hænder? Tjek os ud, besøg os, RING og få en aftale. Vi er klar til at give dig dit mest FANTASTISKE år.

• 110Elever

Askov Efterskole

LEDER DU EFTER EN KREATIV EFTERSKOLE?

På Askov Efterskole er din udvikling i centrum! Her kan du udforske og finde dig selv - både fagligt, personligt og kreativt. Bliv dygtigere til Musik, Teater, Film & Animation, Musical, Kunst & Design eller Game Design. Bliv klar til din ungdomsuddannelse med studieforberedende undervisning og niveaudeling!

• 130Elever
    • Sjælland og Bornholm

New Nordic Youth - Efterskolen for iværksætteri

Mediedesign, Business og Tech. En hel dag om ugen arbejder du med det, der interesserer dig mest inden for: Fotografering i opsætning eller on location med Canon kameraer, redigering af billeder og video på iMacs, grafisk design, eSport, programmering i forskellige sprog og game design, forretningsplaner og iværksætteri.

• 104Elever

Tronsø Efterskole

Vi er skolen for dig, der ved hvilken retning du vil, eller dig, der gerne vil prøve lidt forskelligt af inden du vælger din erhvervsretning. Vores linjefag dækker retninger som heste, landbrug, turisme, gokart og tekniske uddannelser, så her har du mulighed for at dykke ned i netop det, der er din store passion.

• 100Elever

Femmøller Efterskole

Bryd rytmen ta´ på Femmøller Efterskole.
    Vi tilbyder linjefag i:
    3D GRAFIK OG ANIMATION, DANS,
    ELEKTRONISK MUSIK, eSPORT,
    RYTMISK MUSIK og TEATER

Vi rejser på Turné i 3 uger med én fælles Teaterkoncert og eSport rejser med på turneringsturne.
    Vi giver plads til det originale, til eksperimenter, kunstnerisk vilje og til dine stjernedrømme.

• 140Elever

Ladelund Efterskole

Efterskolen med de mange muligheder og fag. Se www.ladelundefterskole.dk. Du skal vælge to af 8 linjefag: Idræt, ridning, musik, friluftsliv, kunst, medie,jagt/fiskeri og træ/metal/motor. Der er gode faciliteter og værksteder til alle fag. God boglig undervisning. Særlig spændende fremadrettet 10. klasse.

• 130Elever

Højer Design Efterskole

Drømmer du om en fremtid inden for design og innovation eller e-Sport? Vi henvender os til dig, som ønsker at styrke og afprøve dine kreative evner eller som ønsker at dyrke e-sport. Du vil møde en moderne innovativ skole, med et udfordrende miljø, hvor alle kan være med. Du møder professionelle designere, spiludviklere og udøvere på linjefagene.

Fag

Her kan du hente inspiration til din søgning ved at se en komplet oversigt over de fag skolerne tilbyder. For at tilføje et fag til din søgning, skal du skrive navnet på faget i søgeboksen til højre under "Fag".

Luk